Casca MJ-898 cu încuietoare frontală, semnalizatoare și lumini spate

Casca MJ-898 cu încuietoare frontală, semnalizatoare și lumini spate

Un set întreg de lumină este încorporat în casca MJ-898 genie. Lampa frontală, 2 lămpi de semnalizare laterale și o lumină de siguranță din spate, care detectează o mișcare, fac din această căști una dintre cele mai versatile combinații pentru cască pentru biciclete / biciclete. Îndeplinește toate nevoile de siguranță ale orașului.

Chat Now

Detalii produs

Acest produs este conceput pentru a fi utilizat în imediata vecinătate a autovehiculelor, aka oamenilor, persoanelor cu atitudini, persoanelor cu moșă de condimente dovleac și mesajelor text în timp util care sunt mai importante decât viața ta, oameni cu opinii părtinitoare cu privire la ceea ce pot face cicliștii și unde aparține. 898 se simte atât de departe înaintea timpului său pentru ceea ce poate fi acceptabil din punct de vedere social încât să te supună ridicolei.


Lumina spate intermitentă este excelentă și oferă o prezență semnificativă pe șosea, chiar dacă se pretinde doar că aruncă 6 lm. La 20lm, semnalele de direcție nu sunt în mod clar o idee ulterioară. Ele sunt strălucitoare teribil și se aprind într-un model / viteză similar cu cel al unei mașini. Ele sunt, de asemenea, setate să se oprească automat după o serie de flash-uri, poate 15 sau cam asa ceva. În cele din urmă, farul produce un model relativ strâns al fasciculului spot care ar fi un supliment excelent la o lumină de 800 de grade. În plus, ajustarea verticală, plasarea farului dvs. este un cakewalk.


Ca și în cazul celor mai multe lucruri înainte de timpul lor, oamenii de multe ori nu știu ce să gândească inițial. Modelul 898 nu face excepție. Unii îl iubesc, unii îl consideră ridicol, alții sunt imparțiali și mai interesați de performanța sa. Deoarece această căști îndeplinește toate obiectivele sale de a integra 4 lumini într-o cască toate în timp ce conservarea greutății pentru a permite un nivel rezonabil pentru confort.


AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

AM5 (001) .jpg

AM6 (001) .jpg

Hot Tags: Căști de bicicletă MJ-898 cu built-in față, semnalizatoare și lumini spate, din SUA, magazin, ieftin, cu discount, cel mai bun, durabil, calitate, preț scăzut
Produse conexe

Anchetă