Mică convenabilă pentru bicicliști

Mică convenabilă pentru bicicliști

O versiune îmbunătățită a popularului Magicshine MJ-900. 900B utilizează exact același CREE XM-L2 pentru a produce o putere maximă reală de 1000 de lumeni. Modelul fasciculului nu este plat și nici înalt, dar perfect rotund, temperatura de culoare ușor mai caldă decât nivelurile de zi. Programabile prin Bluetooth cu ...

Chat Now

Detalii produs

O versiune îmbunătățită a popularului Magicshine MJ-900. 900B utilizează exact același CREE XM-L2 pentru a produce o putere maximă reală de 1000 de lumeni.

4.jpg

Modelul fasciculului nu este plat și nici înalt, dar perfect rotund, temperatura de culoare ușor mai caldă decât nivelurile de zi. Programabilă prin Bluetooth cu dispozitivele dvs. mobile și vine cu un acumulator reîncărcabil USB nou proiectat, care oferă peste 2,2 ore de funcționare la o luminozitate maximă și oferă, de asemenea, o opțiune USB out pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile.

3.jpg

Aripile de disipare a căldurii au fost, de asemenea, îmbunătățite pentru a fi mai eficiente. Modelul MJ-900B se potrivește cu versiunea originală MJ-900 în fiecare specificație și apoi în unele.

2.jpg

Dimensiunile sale mici și greutatea redusă îl fac popular printre mulțimile de drumuri, întregul sistem cântărește doar 200 de grame, care este mai ușor decât unele dintre toate într-o singură lumină. Cu un suport pentru cască puteți transforma modelul 900B într-o lumină de cască perfect viabilă pe care unii dintre clienții noștri l-au ales să o facă și să o iubească. Cu ajutorul unui cablu prelungitor, puteți extinde bateria în rucsac, care adaugă mai puțin de 50g pe cap. Acest lucru va funcționa frumos cu o lumină de ghidon pe drumuri întunecate sau pe trasee montane.


Hot Tags: mici faruri convenabile biciclete rutiere, din SUA, magazin, ieftin, cu discount, cel mai bun, durabil, calitate, preț scăzut
Produse conexe

Anchetă