Super Bright Road Bike far

Super Bright Road Bike far

Dintre cele 3 lumini Bluetooth, 906B este cel mai mare și mai strălucitor. 3200 plus lumeni produse de 5xCREE XM-L2s îl plasează în aceeași liga cu unele dintre cele mai luminoase lumini de pe piață. Această lumină puternică pentru bicicliști poate fi ușor utilizată ca lumină MTB, rolul său versatil fiind posibil prin ...

Chat Now

Detalii produs

Dintre cele 3 lumini Bluetooth, 906B este cel mai mare și mai strălucitor.

2.jpg

3200 plus lumeni produse de 5xCREE XM-L2s îl plasează în aceeași liga cu unele dintre cele mai luminoase lumini de pe piață. Această lumină puternică pentru bicicliști poate fi utilizată cu ușurință ca lumină MTB, rolul său versatil fiind posibil prin programabilitatea prin aplicația în care luminozitatea este reglabilă oriunde de la 1% la 100%. Pe drumurile aglomerate, puneți-l jos și blițați pentru a permite vizibilitatea și pentru a evita o atenție greșită. De-a lungul unei căi goale care se deplasează spre și înapoi de la locul de muncă, puteți chiar să o întoarceți până la capăt, va transforma literalmente noaptea în zi și vă va lăsa să vedeți sute de metri în față.

4.jpg

Shell pentru capul de lumină este construit din plastic de înaltă calitate și din aliaj de aluminiu. Este rezistent, dar capabil să lase multă căldură foarte repede. Ieșirea pentru 906B poate fi menținută pe parcursul a 90% din timpul de funcționare al bateriei. Acest lucru este în contrast puternic de cele mai multe lumini de drum în aceste zile ale căror lumeni listate pot fi menținute numai pentru aproximativ 20-30 de minute în sus.

3.jpg

Pe trasee de munte, ultimul lucru de care aveți nevoie este un pachet de baterii nesigure. Bateria prestabilită este pachetul Li-ion 4 celule, capabil să susțină cele 5 LED-uri timp de 1,2 ore. Puteți, de asemenea, să o utilizați ca bancă de alimentare USB pentru a încărca dispozitivele mobile. Bateria este reîncărcabilă prin intermediul încărcătorului tradițional Magicshine și Micro USB. Modelul 906B este, de asemenea, compatibil cu toate acumulatorii Magicshine cu dopul rotund.


Hot Tags: faruri super luminoase biciclete rutier, din SUA, magazin, ieftin, cu discount, cel mai bun, durabil, calitate, preț scăzut
Produse conexe

Anchetă