Super Bright Faruri Urban Bike

Super Bright Faruri Urban Bike

Monteer 1400 este un far de mare capacitate urbană pentru biciclete. Nou de la ofertele Magicshine din 2018. 1400 lumeni de ieșire efectivă sunt produse de LED-urile 2xCREE XM-L2. Toate carcasele din aluminiu îi conferă un aspect foarte elegant, cu grile mari de disipare a căldurii care acoperă o mare parte din partea superioară a farului.

Chat Now

Detalii produs

Monteer 1400 este un far de mare capacitate urbană pentru biciclete. Nou de la ofertele Magicshine din 2018. 1400 lumeni de ieșire efectivă sunt produse de LED-urile 2xCREE XM-L2.

2.jpg

Toate carcasele de aluminiu îi conferă un aspect foarte elegant, cu grile mari de disipare a căldurii care acoperă o mare parte din partea superioară a farului. Spre deosebire de cele mai tradiționale, toate într-o singură lumină rutieră sau urbană.

4.jpg

Monteer 1400 este proiectat cu un stil cartuș mobil detașabil. Portul din spate poate fi deschis cu o monedă și 18650 de celule pot fi schimbate rapid și ușor în timpul zborului. Rețineți că celulele acumulatorului sunt personalizate realizate de Magicshine, forma este destul de diferită de norma de piață.

3.jpg

Ușor de reîncărcabil USB și IPX 4 rezistent la apă, Monteer 1400 face o lumină extrem de versatilă, indiferent dacă vă aflați în ciclism rutier sau urban, puterea sa ridicată ar putea chiar să se potrivească rolului unui farmat montat pe cască pentru bicicliștii serioși de munte.

5.jpg


Hot Tags: faruri super-luminoase pentru biciclete urbane, din SUA, magazin, ieftin, cu discount, cel mai bun, durabil, calitate, pret scazut
Produse conexe

Anchetă