MJ-819 Lampă roșie din spate pentru bicicletă

MJ-819 Lampă roșie din spate pentru bicicletă

Modelul MJ-819 este o capodoperă a designului și a tehnologiei care ajustează puterea luminii și modelul fasciculului pe baza stării ambientale pe care o detectează.
Când încetinești lumina devine mai strălucitoare și rămâne constantă pentru avertizare, atunci când lumina ambientală este plină, se diminuează pentru a economisi energie.

Chat Now

Detalii produs

USB Reîncărcabilă lumină de coadă inteligentă Tehnologie de detectare inteligentă Lumina zilei vizibilă

MJ-819 este o capodoperă care oferă un nou nivel de siguranță, frumusețe și tehnologie. În acest mod inteligent inteligent, lumina coada inteligentă detectează când frâna este apăsată și mărește luminozitatea și menține constant să semnaleze călăreților sau vehiculelor din spatele tău că încetinești.

Lumina coada inteligentă detectează, de asemenea, alte surse de lumină și se aprinde și oprește automat după cum este necesar. Lumina noastră opusă inteligent oferă și vizibilitate din toate unghiurile și este perfectă pentru cicliștii care necesită o securitate sporită și o protecție a modului inteligent de conducere din industrie.


Media Review populare:

S-ar putea să trebuiască să fure niște cuvinte din ultima mea recenzie, deoarece acestea sunt atât de adevărate aici. O căutare simplă online pentru "lumina bicicletelor" va aduce o cantitate amețitoare de opțiuni. Pentru a se desprinde unul de celălalt, majoritatea producătorilor joacă jocul lumenului, împingând ieșirile la înălțimi mai mari și mai mari ... și fără plângeri aici. Totuși, în ceea ce privește lumina revizuită, oprirea MJ-819 este una dintre puținele pe piață care are o caracteristică inteligentă pentru a controla puterea luminii pe baza situațiilor de echitatie și a mediului său de lumină.


Înainte de a scufunda în aceste caracteristici distinctive, voi trece peste elementele de bază. Această lumină are o durată de funcționare maximă de 12 ore, este reîncărcabilă USB și are un număr sporit de 15 LED-uri SMD orientate spre atingerea a peste 180 de grade de vizibilitate. Este de asemenea revendicat un rating de impermeabilitate IPX4.

Un proiect interesant a fost căutat pentru munte. Ca și unele dintre lămpile Magicshines mai mari, 3 dimensiuni ale curelelor pot fixa suportul de eliberare rapidă în locașul dumneavoastră. În cazul în care unele mounts sunt un pic subțire și tulbure, acest munte este la fel de solid ca ei vin. După această porțiune, lumina se atașează la un braț cu eliberare rapidă care poate fi o operație cu o singură mână. Acest braț are câțiva detenți pentru a arunca lumina în raport cu postul de ședere. În general, mount-ul este mai robust decât trebuie să fie, dar o voi lua peste o curea de buzunar în fiecare zi.


Cu privire la acea întrebare arzătoare, cum rămâne cu acele caracteristici inteligente? Există de fapt două funcții inteligente. În primul rând, acest produs detectează cantitatea de lumină din împrejurimile sale pentru a declanșa o funcție de pornire / oprire automată. Această funcție funcționează cu siguranță, în timpul testării în timpul zilei în modul "inteligent", lumina mea sa oprit în timpul călătoriei în afară, dar apoi sa întors după ce am împletit bicicleta în portbagajul mașinilor. Acesta nu este, desigur, scopul acestei caracteristici, dar a fost prima mea întâlnire cu ea. Caracteristica a doua și mai tantalizantă este controlerul de detectare a mișcării. În condiții de frânare (sau încetinire din orice motiv), lumina va crește în intensitate și va deveni constantă, mai degrabă decât bliț. În timpul testării nu a fost evident că intensitatea a crescut, dar lumina a devenit în mod constant solidă în timpul frânării. De fapt, acest senzor trebuie să fie programat cu grijă, deoarece sensibilitatea părea doar corectă. Ați putea să vă opriți fără ca lumina să se aprindă, dar, de îndată ce decelerația dvs. a devenit mai pronunțată, lumina ar face "tâmpla". Din fericire, lumina este proiectată și cu setări suplimentare pentru a rula lumina în modul manual, astfel încât piloții să poată suprascrie lumina zilei Funcția de oprire, precum și funcția de auto-constantă atunci când aceasta nu este adecvată.


La fel ca revizuirea precedentă, în acest magazin de bomboane există prea multe ciocolată, pentru a alege cel mai bine cel mai bun. Sună-mă apoi pe ciocolată. Acest mic macaron oferă câteva lucruri pe care altele nu le face și nu este nucă de cocos, mai degrabă este bineînțeles controlul automatizării senzorului de lumină și de mișcare. Oferind atât modul manual, cât și modul inteligent, utilizatorii au luxul de a alege când să utilizeze aceste funcții. Știind în ce poziție te afli este o provocare și asta ar fi cea mai mare plângere. Alte caracteristici de design sunt minunate, cum ar fi mount-ul și vizibilitatea generoasă. S-ar putea să nu fie lumina perfectă, dar MJ-819 își atinge toate obiectivele pentru a fi un punct de plecare nifty cu caracteristici neobișnuite care îl fac să iasă în evidență de mulțime.


Conținutul cutiei

Lampa spate USB

cablu USB

Nylon benzi

cheie Allen

Manual de utilizare în limba engleză

Card de garantie

AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

AM5 (001) .jpg

AM6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-819 lămpi roșii pentru bicicletă din spate pentru siguranța ciclismului, din SUA, magazin, ieftin, cu discount, cel mai bun, durabil, calitate, preț scăzut
Produse conexe

Anchetă