MS-622 Extra Bikelights, faruri cu LED-uri și faruri spate

MS-622 Extra Bikelights, faruri cu LED-uri și faruri spate

Lampă de siguranță ideală pentru avertizare, atât LED-urile albe cât și cele roșii din setul MS-622 pot fi setate în modul strobe / bliț și atașate la ramele din spate pentru a obține un efect maxim de avertizare. Nu există nici un motiv să nu fim văzuți cu această lumină.

Chat Now

Detalii produs

Cu ușurință fixată și rotativă la 360 de grade, lămpile de siguranță LED alb și roșu LED-uri pot să nu dețină un bec cu LED-uri de ieșire și nici o baterie Li-ion de mare capacitate, dar ele sunt suficient de luminoase pentru nevoile dvs. de ciclism. Ambele pot fi fixate pe postul de bicicletă și fixate în strobe, asigurându-vă că sunteți foarte vizibile chiar și atunci când există luminări ample pentru oraș sau stradă disponibile.

Dispunând de o carcasă rezistentă la apă rezistentă la apă cu capac din portul din cauciuc USB, curelele din silicon și velcro sunt de asemenea de cea mai înaltă calitate și sunt proiectate să dureze ani întregi în orice fel de vreme.

Fiecare lumină cântărește doar 24g, practic adăugând nici o greutate pe bicicletă. La 5 ore de funcționare cu o singură încărcare, aceste lămpi vor satisface nevoile majorității masive a bicicliștilor noștri rutieri la prețuri bugetare.


LED-ul alb este de 30 de lumeni, iar LED-ul roșu este de 10 lumesn, ambele lămpi pot fi atașate oriunde pe bicicletă, pentru o vizibilitate sporită pe căi de mare viteză. Bateria este de 250mAh și este reîncărcabilă USB.


Conținutul cutiei

Far

Lumina din spate

Inele de cauciuc "o"

Cablu USB

Card de garantie

Manual de utilizare în limba engleză


AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM5 (001) .jpg

AM6 (001) .jpg

Hot Tags: MS-622 bikelights suplimentare, faruri cu LED-uri și lumini spate, din SUA, magazin, ieftin, cu discount, cel mai bun, durabil, calitate, preț scăzut
Produse conexe

Anchetă