Lumina superioară a bilei pentru bicicliști

Lumina superioară a bilei pentru bicicliști

La o putere maximă de 34g și 60 de lumeni, modelul Seemee 60 este o lumină super-luminată pentru bicicleta rutieră. Setările de luminozitate de 30lm, 17lm și 9lm sunt generate de LED-urile roșii COB. Puterea maximă posibilă de 60 de lumeni este realizată numai cu noul senzor de accelerație adăugat. Când călărețul se întoarce, frânează și ...

Chat Now

Detalii produs

La o putere maximă de 34g și 60 de lumeni, modelul Seemee 60 este o lumină super-luminată pentru bicicleta rutieră.

3.jpg

Setările de luminozitate de 30lm, 17lm și 9lm sunt generate de LED-urile roșii COB. Puterea maximă posibilă de 60 de lumeni este realizată numai cu noul senzor de accelerație adăugat. Când călărețul se întoarce, frânează și accelerează sau încetinește. Senzorul îl preia și mărește frecvența blițului, precum și ieșirea pentru a avertiza conducătorii auto și bicicliștii. Nu există nici un motiv să nu fim văzuți cu această lumină. De asemenea, senzorul inteligent a pus lumina în modul de așteptare după 60 de secunde de inactivitate, când nu este detectată nicio vibrație.

2.jpg

Aproape toata suprafata luminii a fost utilizata maxim pentru utilitate. La puțin sub doi centimetri pătrați de zonă vizibilă. Lumina emisă va fi vizibilă din spate în toate unghiurile. Corpul metalic și calitatea deosebită conferă Seemee 60 un grad de impermeabilitate IPX6, sunteți acoperit în orice fel de ploaie torențială.

4.jpg

În mod convenabil, reîncărcabilă USB cu buton de alimentare aprins, care arată roșu pentru încărcare și verde pentru încărcare, Seemee 60 este o alegere foarte versatilă a luminii de siguranță pentru bicicliștii de toate tipurile.


Hot Tags: super luminoase bicicleta rutiera lumina coada, din SUA, magazin, ieftin, cu discount, cel mai bun, durabil, calitate, pret scazut
Produse conexe

Anchetă