Reîncărcabilă cu bicicletă pentru biciclete USB

Reîncărcabilă cu bicicletă pentru biciclete USB

Pentru bicicliștii pe șosea, greutatea este întotdeauna un atribut printre primii care se uită la. Cu ceasul reîncărcabil Seemee 20 USB reîncărcabil, nu va trebui să vă faceți griji pentru că de la 17g, nu numai că este foarte ușor, dar nivelul său de manoperă și design nu este probabil găsit pe foarte ...

Chat Now

Detalii produs

Pentru bicicliștii pe șosea, greutatea este întotdeauna un atribut printre primii care se uită la. Cu ledul reîncărcabil bicicletă Seemee 20 USB, nu va trebui să vă faceți griji pentru că de la 17g, nu numai că este foarte ușor, dar nivelul său de manoperă și design nu este probabil găsit pe foarte multe blinkers de biciclete la acest punct de preț .

2.jpg

Butonul de alimentare care iese din fața luminii, făcând ușor împingerea mănușilor de iarnă, creează un halou de lumină maxim 20 lumeni de la sursa de lumină COB roșie.

3.jpg

Baza de montare a lui Seemee 20 este de asemenea construită cu o înclinare de 17 grade astfel încât atunci când este montat pe postul de scaun deja înclinat. Fața de lumină împușcă toate lumenele disponibile orizontal înapoi. Durata de funcționare în modul constant, la o luminozitate maximă, este de o oră și jumătate, de două ori mai mică decât cea a modurilor de bliț.

4.jpg

Încărcați oriunde prin Micro USB, Seemee 20 este ideală pentru orice ciclist care caută o opțiune economică de lumină super-ușoară.


Hot Tags: usb reîncărcabilă rutier biciclete lumina, din SUA, magazin, ieftine, cu discount, cel mai bun, durabil, calitate, preț scăzut
Produse conexe

Anchetă