MS-622 Lumini mici pentru față și spate cu LED-uri

MS-622 Lumini mici pentru față și spate cu LED-uri

Super-greutate mică și ușoară, legată cu inelul O pe cadrele bicicletei. Aceste mini-lumini oferă până la 5 ore de funcționare continuă.
Indiferent dacă este vorba de lumini biciclete rutiere, urbane sau de copii, setul de lumini MS-622 cu designul lor rezistent la intemperii va oferi ani de utilitate,

Chat Now

Detalii produs

Indiferent dacă vă bucurați de alergare, mersul pe jos, cu bicicleta sau doar o plimbare liniștită cu câinele dvs. noaptea, aceste lumini de siguranță ultra-luminoase vă vor menține în siguranță și securizate - o piesă obligatorie de echipament de siguranță pentru orice activitate cu lumină scăzută și o adunare extraordinară La echipamentul dvs. în aer liber sau reflectorizant.


10 faruri luminoase și o lumină frontală de 30 lumeni este perfectă pentru a fi văzută și observată, dar nu suficient de puternică pentru a fi enervantă pentru pietoni și bicicliști și este mai puțin periculoasă pentru șoferi. Bateria încorporată este suficientă pentru a dura 5 ore de utilizare continuă, iar ambele lămpi sunt rezistente la intemperii și reîncărcabile prin USB.


Conținutul cutiei

Far

Lumina din spate

Inele de cauciuc "o"

Cablu USB

Card de garantie

Manual de utilizare în limba engleză


AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

AM5 (001) .jpg

AM6 (001) .jpg

Hot Tags: MS-622 lumini mici LED-uri din față și din spate lumini de siguranță, din SUA, magazin, ieftin, cu discount, cel mai bun, durabil, calitate, preț scăzut
Produse conexe

Anchetă