Toate lămpile montate în cască

Toate lămpile montate în cască

Modelul Allty 500 este proiectat pentru bicicliștii urbani și rutieri pentru a îndeplini multe roluri. Utilizează sistemul universal de prindere Garmin și clemele de pe și de pe suportul curelei ghidonului, precum și montarea căștilor în câteva secunde. Cu un singur LED care pune 500 de lumeni lumina reala, Allty 500 este un sistem foarte economic ...

Chat Now

Detalii produs

4.jpg

Modelul Allty 500 este proiectat pentru bicicliștii urbani și rutieri pentru a îndeplini multe roluri. Utilizează sistemul universal de prindere Garmin și clemele de pe și de pe suportul curelei ghidonului, precum și montarea căștilor în câteva secunde.

2.jpg

Cu un singur LED care emite 500 de lumeni de lumină reală, Allty 500 este foarte economic, toate într-o singură lumină montată pentru orice călător. Fără o baterie externă, lumina are dimensiuni foarte mici și cântărește doar 74g. Lampa din față utilizează un singur LED-uri XP-L pentru ieșire, iar zona grilajului de disipare a căldurii este foarte mare așezată chiar deasupra LED-ului.

3.jpg

Odată instalat, suportul pentru cască poate rămâne acolo unde este și lumina poate fi apăsată și dezactivată în câteva secunde. Am calibrat cu grijă capacitatea sa de producție față de capacitatea de gestionare a temperaturii, iar Allty 500 nu este susceptibil de a se confrunta cu nici un fel de problemă de reglaj ca urmare a supraîncălzirii. Mai multe circuite de protecție sunt, de asemenea, integrate în unitate care împiedică supraîncărcarea, supraîncărcarea, supraîncălzirea și scurtcircuitul. Ușor de transportat și încărcat oriunde prin Micro USB.


Hot Tags: toate intr-o casca montate lumina, din SUA, magazin, ieftin, cu discount, cel mai bun, durabil, calitate, pret scazut
Produse conexe

Anchetă