MJ-886 Far de LED-uri reîncărcabile, 550 Lumen Head Lamp Light

MJ-886 Far de LED-uri reîncărcabile, 550 Lumen Head Lamp Light

MJ-886 este un far de ieșire reală, versatil, de 550 lumeni pentru funcționare, ciclism, drumeții, camping, speologie sau schi.
Designul său performant și rezistent la intemperii îl fac ideal pentru activități de noapte în aer liber, de orice natură, în orice condiții.

Chat Now

Detalii produs

Magicshine introduce o lumină confortabilă și versatilă pentru a purta în timpul funcționării, ciclism, drumeții, alpinism, camping sau chiar spelunking. Trei LED-uri ultra-luminoase ale farurilor produc 550 lumeni de ieșire efectivă.


Bateriile lithium ion 2 x 18650 sunt ușor reîncărcabile utilizând încărcătorul de 1,0A inclus în pachet și timpul de încărcare este de 3 ore. Durata de viață a LED-ului este de neuitat de 50.000 de ore.

Banda de susținere a acestui far CREE este reglabilă și se află în poziția pe care o alegeți pe cap. Bateria este cuprinsă într-o pungă atașată la banda, astfel încât nu sunt necesare alte accesorii. Farurile MJ-886 sunt livrate și cu curele special concepute (comandate separat) pentru a ușura utilizarea atunci când sunt montate pe cască. Efectuați o adăugare foarte versatilă la stația Magicshine.


Design compact și elegant, potrivit pentru excursioniști, alpiniști, schiori, snowboarderi, motocicliști sau alpinisti.


Lumina este dotată cu un comutator de alimentare la distanță / indicator de nivel al bateriei. Acesta poate fi atașat confortabil la îmbrăcămintea dvs. pentru a facilita vizualizarea rezultatelor bateriei rămase, precum și reglarea nivelelor de ieșire în funcție de condiții. MJ-886 este extrem de puternic și cu o putere de măsurare de 550 lumeni, în special la acest nivel de preț. Unghiul capului de iluminare poate fi ajustat pentru a vă satisface nevoile exacte, în funcție de teren, nivelul luminozității etc., o lumină foarte flexibilă.

AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

AM5 (001) .jpg

AM6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-886 far de LED-uri reîncărcabile, 550 lumen lampă de cap lumina, din SUA, magazin, ieftine, cu discount, cele mai bune, durabile, de calitate, preț scăzut
Produse conexe

Anchetă