MJ-900 Faruri cu LED-uri montate pentru călăreți de biciclete montane

MJ-900 Faruri cu LED-uri montate pentru călăreți de biciclete montane

Super lumină la 72g și cu acumulator cântărind la 130g. MJ-900 face un plus puternic pentru orice motociclist montan care caută o lumină puternică, de înaltă performanță, pentru a-și completa luminile de pe mâner.

Chat Now

Detalii produs

MJ-900 este cea mai mică lumină din seria 900 cu cea mai mică greutate la 72g și este perfectă ca lumină pentru cască cu unghiul de 20 de grade și o lățime mare de 1200 de lumeni.


Pentru toate terenurile și viteza, călăria off-road și MTB este nevoie de o lumină de căști, pentru a putea să îndrepți lumina exact unde vă uitați cu un anumit grad de concentrare, în special pe acele trasee înguste și de mare viteză unde veți avea nevoie Pentru a vedea mai departe pe drum. Pe trasee mai lente și mai tehnice, veți dori o lumină de lumină cu lumină mare pe ghidon pentru a ilumina toate rădăcinile, băltoacele de apă, frunzele și ramurile. Și o lumină de cap pentru a subțiri umbra și a adăuga o definiție mai mare la cele mai presante obstacole.


Bateria ușoară și de 7,4 V de 2,6 Ah, care cântărește 130 g, poate fi atașată pe casca de biciclete în câteva minute. Un pachet mai mare de baterii stocat în buzunarul sau rucsacul dvs. de haine ar putea fi de asemenea atașat printr-un cablu prelungitor pentru o durată mai lungă de funcționare.


AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

AM5 (001) .jpg

AM6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-900 faruri cu LED-uri montate pentru călăreți de biciclete de munte, din SUA, magazin, ieftin, cu discount, cel mai bun, durabil, calitate, preț scăzut
Produse conexe

Anchetă