Lampă pentru biciclete LED

- May 09, 2017 -

LED-ul (diodă emițătoare de lumină) este o componentă electronică care transformă energia electrică în energie luminoasă. În același timp, cu caracteristicile a două corpuri polare, adică cu un catod pozitiv, numai atunci când puterea pozitivă de la LED-ul va străluci, deci dați tributar atunci când LED-ul va fi stralucirea stabilă, în cazul în care curentul de ca, LED- Apare intermitent.


Prima dată când se utilizează lumina indicatoare, se afișează bordul afișajului, cu diode emițătoare de lumină albă, se utilizează și ca iluminare. În plus față de eficiența ridicată (luminiscență de 1W de aproximativ 60 de lumeni), o durată lungă de viață (aproximativ 5 ~ 10 milioane de ore), nu este ușor de avariat, iluminat la temperaturi scăzute și prețuri moderate, cel mai important este că are și energie și Fără avantaje de protecție a mediului fără mercur, așa-numita sursă nouă de lumină secundară, este, de asemenea, obișnuita a lămpilor de bicicletă.

  • MJ-900 1000 Lumen Greutate ușoară sub 100 de faruri de biciclete montane pentru o călătorie pe timp de noapte
  • Eagle 600 USB Rechargeable LED Bicicleta, faruri de ciclu pentru sub 100
  • MS-622 Bicicleta reîncărcabilă pentru biciclete față și spate
  • MJ-819 Lampă roșie din spate pentru bicicletă
  • MJ-898 MTB far de cască pentru faruri cu faruri LED și luminile de siguranță spate inteligente
  • MJ-6016 Cablu de prelungire exterioară, cablu de 3 picioare pentru magicehine Lumini de bicicletă sau Lumini pentru cască

Produse conexe