Sfaturi pentru achiziționarea stopului bicicletei

- Dec 28, 2017 -

Biciclete liniștite de călătorie pe timp de noapte, mașini în jurul valorii de, locomotive sunt susceptibile de a fi complet invizibil, nu auzi, doresc alți trecători să găsească prezența timpurie, trebuie să fie montate stopuri, nu se întâmplă să fie urmărit accident.


La fel ca autovehiculele, cum ar fi lămpile de locomotivă cu aburi, luminile pentru biciclete sunt în principal "văzute" și "văzute" aceste două funcții, responsabile de iluminarea activă a luminii din față, trebuie să ilumineze drumul înainte de drum; și face parte din stopurile de iluminare pasivă, pentru a umăr prietenii de mașină de către alții, mașina a văzut sarcina.


Să fie clar văzută ca principiu


Atâta timp cât există șansa de a intra în contact cu alte persoane și vehicule în mediul de ciclism, va exista în mod firesc o cerere de "a vedea". Stopurile opționale sunt un instrument important pentru a-și asigura propria siguranță, mai ales noaptea, dimineața devreme sau în alte medii puțin luminate. Sub conducerea unui tunel, drumurile montane, opritoarele sunt accesorii de siguranță indispensabile.


Deoarece stopurile sunt utilizate în principal ca o iluminare pasivă de avertizare, scopul este de văzut. Prin urmare, stopurile trebuie să fie clar vizibile la fiecare unghi din spate în lateral. Prin urmare, pe lângă faptul că aveți o anumită luminozitate, este mai important să aveți o gamă largă de distribuție a luminii. Prin urmare, stopurile opționale, în plus față de uita la luminozitatea din spate, dar, de asemenea, trebuie să se uite la partea stângă și la dreapta de la 30 de grade, la 60 de grade la 90 de grade de luminozitate, dacă de la dreapta în spate 0 grade a fost de aproximativ 90 gradele sunt extinse Lumina uniformă, desigur, este mai sigură.


Încărcarea USB sau bateria instalată?


Cu bateria litiu-ion este utilizat pe scară largă, lumina de încărcare USB în ultimii ani a devenit forța principală a produselor de brand. Cu toate acestea, lămpile tradiționale pe bază de baterii au încă unele caracteristici de neînlocuit. În comparație cu stopurile de încărcare USB, lămpile spate montate pe baterie au următoarele caracteristici: 1. Costul inițial de achiziție este relativ scăzut; 2. Costul utilizării ulterioare este ridicat; Durată mai lungă a bateriei; 4 timp scurt pentru a umple alimentarea.


Și acum populare lumini de încărcare USB, caracteristicile sale sunt exact opusul: 1. Costurile inițiale de achiziții publice sunt mai mari; 2. Costul redus al utilizării ulterioare; 3. Rezistența este relativ scurtă; 4. Reîncărcați puterea necesară pentru o perioadă lungă de timp. În plus, opritoarele de încărcare USB trebuie, de asemenea, să acorde atenție problemelor de supraîncărcare, pentru a evita deteriorarea bateriei cu litiu.


În farurile opționale opționale, lămpile cu acumulator și lămpile de încărcare USB nu sunt bune sau rele, numai potrivite și necorespunzătoare. Consumatorii pot, în funcție de propriile obiceiuri de călătorie, cu caracteristicile de produs menționate mai sus, să decidă să cumpere opritorii bateriei sau opritoarele de încărcare USB. De exemplu, foarte puțini piloți au mers pe timp de noapte datorită frecvenței reduse a utilizării stopurilor, achiziționarea opritoarelor pentru baterii va fi o alegere mai economică; deoarece stopurile utilizează frecvență ridicată, dar nu au nevoie de piloți de viață lungă, este necesar să cumpărați stopuri de încărcare USB.


Alegeți propriul dvs. produs


Consumatorii în achiziționarea de stopuri, general va lua în considerare luminozitatea, unghiul de vizionare, durata de viață a bateriei și prețul, în timp ce ignora alte lumini ca orbitor, locația de instalare și culoarea de iluminat și alți factori.


De exemplu, unele faruri optice luminoase pot oferi distanțe de avertizare mai lungi, dar și pentru că luminile sunt prea luminoase și prea dure, afectând vizualizarea din spate a vehiculului, dar provoacă pericol. Și lumeni mare, deși se va simți foarte luminos, dar, de asemenea, putere relativ, pentru comunitatea de călătorie comuter, puteți alege lumen este moderată, sau utilizarea de lumina ghid, lumina publicitate nu este glaring produse.


Uneori, chiar și pe drum, putem constata că unii cavaleri au folosit cu greșeală lumina de avertizare frontală albă ca o zăpadă, sau au instalat niște stopoare colorate de culoare deschisă. Aceste lămpi necorespunzătoare pot provoca cu ușurință altor persoane să judece greșit că atunci când aleg și utilizează opritoarele, trebuie să fie evitate.


După instalare ar trebui să revizuiască


Din ce în ce mai multe tipuri de stopuri de biciclete de pe piață, în achiziție ar trebui să acorde o atenție la ușurința de instalare, cum ar fi necesitatea de instrumente, unde pot fi instalate? Pot corespunde diferitelor dimensiuni ale diametrului? Locația generală a instalației, inclusiv tubul scaunului, după furcă, după raft, perne (arcul scaunului), căști, pungi de pernă. În instalarea de atenție specială nu vor fi alte obiecte de pe masina, cum ar fi rafturile, solul, capacul pernei, ceea ce face efectul de avertizare mult redus? De data aceasta după alegerea lămpilor de raft sau poate fi instalat sub scaunul de stopuri, va fi o alegere mai bună. Încă o dată după vizualizarea instalării, nu va fi prea luminos? Va clipi în spatele oamenilor?


  • Cască de reîncărcare USB USB
  • LED-uri de siguranță pentru biciclete personalizabile
  • MJ-900 Mini LED Baterie Baterie Reîncărcabilă cu Led Bicicleta față pentru călărie pe timp de noapte
  • MJ-819 Smart USB LED lumină spate pentru bicicletă
  • MJ-898 Casca cu bicicleta cu LED-uri construite in spate pentru bicicliștii rutieri
  • MJ-898 MTB far de cască pentru faruri cu faruri LED și luminile de siguranță spate inteligente

Produse conexe