Prima evaluare a înregistratorului special pentru biciclete

- May 09, 2017 -

Legea inelului de anul trecut, UCI a permis mai întâi o mașină de drum care asamblează aparatul de fotografiat, am văzut și o mulțime de sprinturi uluitoare și fotografii de mașină din unghiurile frontale și coada, aceste lentile ne oferă un sentiment imersiv foarte interesant. Lotul jocului sa întâmplat la sfârșitul mașinii din cauza a ceea ce este cauzat. În acest sens, camerele folosite în concurs servesc de asemenea ca o funcție a înregistratorului de vehicule.


În călătoria mea zilnică, de asemenea, de multe ori sper că mașina mea poate fi echipat cu un recorder de trafic-prieteni chinezi masina de echitatie mediu, toată lumea știe. În multe biciclete și pietoni, accidentele de autovehicule, responsabilitatea identificării este un lucru foarte dureros, iar înregistratorul de trafic este teoretic o soluție bună pentru responsabilitatea identificării schemei.


Acesta este, de asemenea, designul CycliqFly6.

Nu este o cameră video portabilă cum ar fi SonyAS100V sau chiar GoPro, care nu are o calitate a imaginii a, cel puțin nu în prezent.

Poziționarea sa este atât de fotografiere video, cât și de înregistrări de condus și de stopuri de biciclete funcția ... stopuri Recorder, înainte ca piața să nu aibă produse similare, poate că nu va avea prea mult în viitor.

Fly 6 de dimensiunea tastei de operare 85x39x55mm, 119g greu, stânga și dreapta, partea stângă are și o priză Micro-USB și sloturi pentru cartele micro SD. Forma pătrată, periferia camerei are un cerc de lumină, sub patru lămpi.

  • MJ-906 Set de lumini LED pentru biciclete de top Bike Mountain, faruri de bicicletă și trepte de bord pentru călărie pe timp de noapte
  • MJ-908 puternice Lumen LED Mountain Bike Lights Set, cel mai strălucitor far de bicicletă
  • Eagle F3 faruri de biciclete reîncărcabile, LED-uri frontale mai luminoase pentru biciclete
  • Eagle 600 Top Rated USB de încărcare Bike LED faruri, Lumini de Ciclism Road
  • MJ-898 Casca cu bicicleta cu LED-uri construite in spate pentru bicicliștii rutieri
  • Casca MJ-898 cu încuietoare frontală, semnalizatoare și lumini spate

Produse conexe