Bicicleta de siguranta pentru bicicleta cu lampa construita in coada

Bicicleta de siguranta pentru bicicleta cu lampa construita in coada

Allty 500 este noua noastră lumină de siguranță pentru bicicletă pentru drumeții rutiere cu lumină de fundal construită. Conceput pentru a fi ușor și convenabil, este ușor de demontabil din suportul său de montare după fiecare călătorie și încărcat prin Micro-USB. Lumina frontală oferă 500 de lumeni reali de lumină pe o temperatură ușor mai caldă ...

Chat Now

Detalii produs

Allty 500 este noua noastră lumină de siguranță pentru bicicletă pentru drumeții rutiere cu lumină de fundal construită. Conceput pentru a fi ușor și convenabil, este ușor de demontabil din suportul său de montare după fiecare călătorie și încărcat prin Micro-USB. Lumina frontală oferă 500 lumeni reali de lumină pe o tonă ușor mai caldă. Lumina din spate poate fi controlată independent prin apăsarea dublă a butonului de alimentare, sunt oferite 2 moduri de bliț și un mod constant.

2.jpg

Lumina Allty utilizează toate suporturile universale pentru stilul Garmin, o răsucire simplă va decupla lumina de pe baza de montare pentru păstrarea sau încărcarea în siguranță. În funcție de nevoia dvs. specifică, Allty 500 se poate potrivi rapid cu rolul unei lămpi complementare.

3.jpg

Când este utilizat pe casca, lampa de siguranță din spate este foarte vizibilă. Acest lucru ar putea completa o lumină puternică a ghidonului pentru mulțimea off-road, deoarece majoritatea piloților MTB nu poartă lumini de frână. Iar atunci când se întâlnesc întinderi de drumuri spre și de la traseele lor montane, există o mare parte a pericolului, mai ales pentru pasionații de călătorie de noapte.

4.jpg

Allty 500 vine cu soluții de montare pentru cască și mâner din cutie. Totul este intuitiv și ușor de instalat, după care nu va trebui să eliminați suporturile.


Hot Tags: bicicleta de siguranță cu lumină de lumină construită în coadă, din SUA, magazin, ieftin, cu discount, cel mai bun, durabil, calitate, preț scăzut
Produse conexe

Anchetă