Mica si usoara bicicleta de siguranta Lumina

Mica si usoara bicicleta de siguranta Lumina

Din multitudinea utilizărilor pentru MJ-900B, una dintre ele este o lumină de siguranță super mică și ușoară pentru biciclete. La 42g greu se adaugă greutatea de pe ghidon, bateria externă cu 2 celule este legată la tubul dvs. pentru a oferi un singur XM-L2 cu 2,2 ore de funcționare ...

Chat Now

Detalii produs

Din multitudinea utilizărilor pentru MJ-900B, una dintre ele este o lumină de siguranță super mică și ușoară pentru biciclete. La 42g greu se adaugă greutatea de pe ghidon, pachetul de baterii externe cu 2 celule este legat la tubul din partea inferioară pentru a furniza un singur XM-L2 cu 2,2 ore de funcționare constantă la cea mai mare luminozitate.

3.jpg

Caracteristica blițului de avertizare unică pentru linia Bluetooth este un instrument foarte util pentru a vă observa în traficul urban aglomerat. Blițurile rapide în succesiuni rapide la luminozitate completă vă vor asigura că sunteți văzuți de la câțiva kilometri distanță de șoferii care se deplasează rapid. Cu toate acestea, în traficul urban, poate doriți să îl reglați doar la câteva zeci de lumeni.

4.jpg

Datorită aplicației Bluetooth reglabilă în mod liber, de la modurile de iluminare la luminozitate se pot modifica cu ușurință de la dispozitivele dvs. mobile. Indiferent dacă doriți să utilizați MJ-900B ca lumină pentru cască sau pe ghidon sau chiar pe postul dvs. de scaun ca lumină de avertizare spate. Opțiunile de personalizare sunt acolo pentru a face posibil.

2.jpg

De asemenea, modelul 900B poate fi utilizat pe trasee montane, dacă alegeți acest lucru, la o ieșire de 1000 de lumeni, ați putea găsi destul de adecvat pentru trasee mai puțin tehnice. Opțiunea luminii pentru cască este disponibilă și cu un accesoriu opțional MJ-6058. Bateria poate fi, de asemenea, utilizată pentru a încărca alte dispozitive compatibile USB în momente de nevoie.


Hot Tags: lumină mică și ușoară de siguranță pentru biciclete, din SUA, magazin, ieftin, cu discount, cel mai bun, durabil, calitate, preț scăzut
Produse conexe

Anchetă