Lumina de siguranță a căștii luminoase

Lumina de siguranță a căștii luminoase

Ultima noastră generație de lumini casual sunt proiectate cu o versatilitate în minte, cum ar fi lumina de siguranță Allty 500 super-strălucitoare pentru bicicliști urbane și rutieri. Allty 500 oferă 500 de lumeni reali de lumină, alimentați de un singur bec cu LED-uri XP-L și de o baterie de litiu de 1800 mAh. Noi am făcut...

Chat Now

Detalii produs

Ultima noastră generație de lumini casual sunt proiectate cu o versatilitate în minte, cum ar fi lumina de siguranță Allty 500 super-strălucitoare pentru bicicliști urbane și rutieri.

2.jpg

Allty 500 oferă 500 de lumeni reali de lumină, alimentați de un singur bec cu LED-uri XP-L și de o baterie de litiu de 1800 mAh. Am făcut această ușoară comoditate ușoară prin adăugarea unei lămpi de control roșu spate. Indiferent dacă călătoriți pe trasee montane, pe autostrăzi interstatale sau pe străzi urbane aglomerate. Aceste lămpi de siguranță vă vor ține vizibile de la o distanță sigură și asigurați-vă că nu sunteți victima supraabundanței sau a lipsei de vizibilitate.

3.jpg

Carcasa luminii este fin prelucrată cu materiale de cea mai bună calitate pentru o adaptabilitate la orice vreme. Indicatorul de baterie este încorporat în logo-ul Magicshine aprins, verde pentru 100% până la 50%, albastru pentru 49% până la 10% și Roșu pentru mai puțin de 9% baterie rămasă, ușor de privit din periferic și foarte intuitiv.

4.jpg

Lampa frontală oferă mai multe moduri de luminozitate și un mod de bliț, în timp ce lumina din spate oferă un mod constant și două moduri de bliț. Luminile din față și din spate sunt controlate independent de o singură presă pentru lumina din față și presă dublă pentru iluminarea din spate.


Hot Tags: strălucitoare lumină de protecție casca, din SUA, magazin, ieftin, cu discount, cel mai bun, durabil, calitate, preț scăzut
Produse conexe

Anchetă